Latvijas skeitbordisti dodas uz Simple Session’19

Vienas no lielākajām skeitborda un bmx sacensībām Eiropā – Simple Session šogad norisināsies 18. reizi, nu jau ierastajā Saku Arena Igaunijā. Kā jau citus gadus, arī šogad Simple Session piedalīsies atlēti no visas pasaules, tajā skaitā Jake Wooten (USA), Greyson Fletcher (USA), Kevin Baekkel (NOR), Aurelien Giraud (FRA) un daudzi citi. Skeitborda superzvaigzne un pašmāju braucējs Madars Apse arī ņems daību sacensībās. Plānots ka pasākumu apmeklēs arī arī skeitborda leģendas Tony Hawk, Danny Way un Bam Margera.

Šī gada Simple Session sacensībām nenotika ierastās Latvijas atlases sacensības un paši sacensību rīkotāji izvēlējās Latvijas labākos braucējus dalībai pasākumā.

Šogad ar Latvijas Skeitborda Federācijas atbalstu uz Simple Session 19′ dosies Fricis Štrauss, Rūdolfs Rorbahs, Niklāvs Vētra un Artūrs Bogdanovičs. Visi braucēji jau ir piedalijušies Simple Session sacensībās un iekrājuši šāda mēroga sacensību pieredzi.

Šī pasākuma ietvaros norisinās arī skeitborda sacensības sievietēm – Simple Sister Skate Session, kur šogad bija aicināta piedalīties arī latviete Ingūna Skujiņa, kura diemžēl traumas dēļ attiecās ņemt dalību.

Kvalifikācijas braucieni norisināsies sestdien 2. februārī un tos, kā arī svētdienas finālus varēs vērot tiešraidē Simple Session mājas lapā – http://www.session.ee/

Turam īkšķus par savējiem!